ANBI STATUS

Met onze ANBI status is SOHAM officieel erkend als een algemeen nut beogende instelling. Dit houdt onder andere in dat de organisatie zich volledig inzet voor het algemeen belang, wij hebben geen winstoogmerk. Alle inkomsten zullen volledig ten goede komen aan SOHAM en haar activiteiten. 

2020-2021

In het afgelopen jaar, het jaar van de oprichting heeft SOHAM tijdens de corona pandemie de belangen van de gemeenschap behartigd door diverse coronaproof projecten te faciliteren.

Zo heeft SOHAM ervoor gezorgd dat juist onze kwetsbaarste groep, de ouderen, toch op een veilige manier Diwali kon vieren. Dit heeft ze gedaan door samen met poojawinkel Bharat Kings een verzorgingshuis te voorzien van Diwali pakketten. Een ander voorbeeld is Maha Shivratri, een hoogtijd dag waarop men normaliter in grote groepen naar de Mandir gaat, omdat ook dit niet mogelijk was heeft SOHAM door middel van een informatieve video laten zien hoe dit thuis, coronaproof uitgevoerd kan worden. 
Naast deze projecten hebben wij de gemeenschap verder kunnen bereiken door middel van online content in de vorm van informatieve posts op onze social media kanalen.