Donateurs

SOHAM is dé hindoe belangenorganisatie van Nederland.

SOHAM bestaat uit een drietal commissies en zet zich in voor het behoud van de Dharma, de hindoestaanse trots en goed hindoestaans leiderschap in de politiek en het bedrijfsleven. Deze doelen streeft SOHAM na door evenementen te organiseren.  Dit alles is niet mogelijk zonder organisaties en mensen die SOHAM financieel steunen. Vooral omdat SOHAM nog in de startfase zit is het belangrijk om fondsen te werven. Naast partnerships met organisaties is het belangrijk dat ook mensen die onze visie delen ons steunen. Daarom vragen we om een kleine bijdrage zodat SOHAM evenementen kan blijven organiseren en de doelen kan blijven nastreven.

Wat houdt het donateurschap in?

  • Als donateur draagt u financieel bij aan het bevorderen en behouden van de Hindoe Dharma, de hindoestaanse cultuur en goed hindoestaans leiderschap voor alle hindoes in Nederland. 
  • Uw bijdrage zal ervoor zorgen dat SOHAM zich optimaal kan inzetten om iedere hindoe in Nederland te vertegenwoordigen.
  • U ontvangt regelmatig een mail met de laatste updates. Hierin laat SOHAM weten wat er met uw geld gebeurt.
 

Hoe wordt u donateur en wat kost het?

U kunt al donateur worden voor € 3,99 per maand of € 29,99 per jaar. Mocht u meer willen geven dan is dat uiteraard mogelijk. Wanneer u €50,- per jaar geeft komt u in de ‘Club van 50’ en als u € 100,- per jaar geeft komt u in de ‘Club van 100’. Met uw toestemming wordt u op die manier ook vermeld op onze website en mag u kosteloos naar evenementen van SOHAM komen. Als donateur krijgt u regelmatig een mail met de laatste stand van zaken. Hierin laat SOHAM weten wat er met uw geld gebeurt. Bent u lid van de Club van 50, dan ontvangt u naast de mail een brief met een kleinigheid. Bent u lid van de Club van 100, dan ontvangt u naast de brief en de kleinigheid, een diya voor Diwali. Wilt u eenmalig een bedrag doneren? Dat kan uiteraard ook!

Doneren