Ontmoet het centraal bestuur

De kern van SOHAM

We konden het niet zonder hen

Dewwret Sitaldin

Dewwret Sitaldin

Voorzitter

MSc Applied Mathematics

TU Delft

Kavita Lips

Kavita Lips

Secretaris

MSc Medical Biology

Radboud Universiteit - Nijmegen

Rewiesh Bhagwant

Penningmeester

BSc Bouwkunde

De Haagse Hogeschool

Dewwret Sitaldin

Dewwret Sitaldin

voorzitter@sohamnederland.nl

Kavita Lips

Kavita Lips

secretaris@sohamnederland.nl

Rewiesh Bhagwant

penningmeester@sohamnederland.nl

Over Dewwret:

Jai Shri Ram! Ik ben Dewwret Sitaldin, 24 jaar oud en ik volg de master Applied Mathematics aan de Technische Universiteit Delft. Ook ben ik pandit in opleiding en houd ik me naast m’n studie bezig met karate en m’n tech startup. Voor een goed potje tafelvoetbal, tafeltennis en/of troefcall mag je me altijd bellen. 

Eerder ben ik 2 jaar voorzitter geweest van een landelijke hindoe studentenvereniging om zo ook naast het priesterschap de gemeenschap te kunnen dienen, maar nu is het tijd om dit op nog grotere schaal aan te pakken. Naast mijn taak als voorzitter van de hele organisatie ben ik ook voorzitter van de Dharma commissie en adviseur van de Business & Politiek commissie, supermooi om zo als bestuurslid verschillende kanten van deze prachtige organisatie te kunnen zien. Samen met de geweldige bestuurs-en commissieleden van SOHAM gaan we de Dharma beschermen. Wij zijn de laatste generatie die het tij kan én zal keren!

Over Kavita:

Mijn naam is Kavita Lips en ik studeer Medical Biology aan de Radboud Universiteit. Als onderzoeker in spe heb ik het altijd al belangrijk gevonden om iets te kunnen doen voor mijn medemens. Naast mijn interesse in de medische wereld heb ik ook een passie voor de Hindoe Dharma en cultuur. Om te zien dat de interesse en affiniteit hiervoor verwatert, binnen de huidige generatie, heeft het ertoe geleid dat ik hier verandering in wil brengen. Graag wil ik anderen enthousiasmeren voor onze Dharma en cultuur en hindoes een prominentere stem in de maatschappij geven.

Samen met een fantastisch team aan bestuursleden zal dit dankzij SOHAM verwezenlijkt worden! Binnen SOHAM vervul ik de functie van penningmeester en ga ik over de financiële zaken van de organisatie. Daarnaast ben ik ook actief binnen de Dharma commissie. Ik kijk ernaar uit om de doelstellingen van SOHAM te realiseren samen met de commissies. Want samen zijn wij de laatste generatie die het tij zal keren!

Over Rewiesh:

Mijn naam is Rewiesh Bhagwant en ik studeer Bouwkunde aan De Haagse Hogeschool.    Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Mijn werkstijl kan worden gekenmerkt als ambitieus, betrokken en flexibel. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, omdat ik graag het beste uit mezelf wil halen. Binnen SOHAM vervul ik de rol van een Event manager. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de organisatie en de uitvoering van de evenementen. Met deze functie wil ik unieke evenementen organiseren die SOHAM zal laten groeien. Mijn doel binnen SOHAM is vooral jongeren en ouderen met elkaar  verbinden, de jeugd inspireren on samen het doel van SOHAM te verwezenlijken. Wij zijn immers de laatste generatie die het tij kan keren.

Dewwret Sitaldin

Dewwret Sitaldin

voorzitter@sohamnederland.nl

Over Dewwret:

Jai Shri Ram! Ik ben Dewwret Sitaldin, 23 jaar oud en ik volg de master Applied Mathematics aan de Technische Universiteit Delft. Ook ben ik pandit in opleiding en houd ik me naast m’n studie bezig met karate en m’n tech startup. Ik ben echt atijd ready voor een goed potje tafelvoetbal, tafeltennis en troefcall. 

Eerder ben ik 2 jaar voorzitter geweest van een landelijke hindoe studentenvereniging om zo ook naast het priesterschap de gemeenschap te kunnen dienen, maar nu is het tijd om dit op nog grotere schaal aan te pakken. Naast mijn taak als voorzitter van de hele organisatie ben ik ook voorzitter van de Dharma commissie en adviseur van de Business & Politiek commissie, supermooi om zo als bestuurslid verschillende kanten van deze prachtige organisatie te kunnen zien. Samen met de geweldige bestuurs-en commissieleden van SOHAM gaan we de Dharma beschermen. Wij zijn de laatste generatie die het tij kunnen én zullen keren!

Glenn Doerga

Glenn Doerga

vicevoorzitter@sohamnederland.nl

Over Glenn:

Mijn naam is Glenn Doerga en ik studeer Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.  Ik heb een passie voor zowel de Hindoestaanse muziek als de Hindoestaanse cultuur. Ik zag de belangstelling voor de Hindoestaanse cultuur en identiteit binnen de Hindoestaanse gemeenschap drastisch verminderen onder de jongere generatie. Ik heb daarom , samen met mijn collega’s, een capabel team bijeen gebracht om zich in te zetten voor het behoud van de Hindoestaanse cultuur. Momenteel vervul ik met passie de functie van vicevoorzitter binnen SOHAM. Ook zal ik betrokken zijn bij het aansturen van de cultuurcommissie om zo de jongere generatie te betrekken bij de Hindoestaanse cultuur. Ik hoop dat SOHAM de eensgezindheid onder de hindoes zal stimuleren. De Hindoestaanse cultuur is prachtig en uniek, het zou zonde zijn als het zou vervagen.

Anushka Mahes

Anushka Mahes

secretaris@sohamnederland.nl

Over Anushka:

De ambitieuze Anushka Mahes ben ik! Op dit moment ben ik o.a. bezig met de master Geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de master Health care management aan de Erasmus Universiteit. Door de verwestering in de huidige maatschappij merk ik dat binnen mijn directe omgeving de hindoestaanse identiteit steeds meer verloren raakt, Als deze trend zich voortzet zullen de toekomstige generaties hindoestanen identiteitsloos zijn. Dit kan en mag niet gebeuren! SOHAM staat hiertegen op en geeft hindoestanen een stem. Ik ben zo trots en krijg zoveel energie van de fantastische dingen die ik al meegemaakt heb met dit prachtige team en kijk heel erg uit naar de prestaties die we samen met de commissies zullen leveren. Binnen SOHAM vervul ik met veel plezier de functie van secretaris en stuur ik het marketingteam aan. Daarnaast ben ik ook betrokken bij de Business & Politiek commissie.

Kavita Lips

Kavita Lips

penningmeester@sohamnederland.nl

Over Kavita:

Mijn naam is Kavita Lips en ik studeer Medical Biology aan de Radboud Universiteit. Als onderzoeker in spe heb ik het altijd al belangrijk gevonden om iets te kunnen doen voor mijn medemens. Naast mijn interesse in de medische wereld heb ik ook een passie voor de Hindoe Dharma en cultuur. Om te zien dat de interesse en affiniteit hiervoor verwaterd binnen de huidige generatie heeft het ertoe geleid dat ik hier verandering in wil brengen. Graag wil ik anderen enthousiasmeren voor onze Dharma en cultuur en hindoes een prominentere stem in de maatschappij geven.

Samen met een fantastisch team aan bestuursleden zal dit dankzij SOHAM verwezenlijkt worden! Binnen SOHAM vervul ik de functie van penningmeester en ga ik over de financiële zaken van de organisatie. Daarnaast ben ik ook actief binnen de Dharma commissie. Ik kijk ernaar uit om de doelstellingen van SOHAM te realiseren samen met de commissies. Want samen zijn wij de laatste generatie die het tij zal keren!

Rewiesh Bhagwant

eventmanager@sohamnederland.nl

Over Rewiesh:

Mijn naam is Rewiesh Bhagwant en ik studeer Bouwkunde aan De Haagse Hogeschool.    Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Mijn werkstijl kan worden gekenmerkt als ambitieus, betrokken en flexibel. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, omdat ik graag het beste uit mezelf wil halen. Binnen SOHAM vervul in de rol van een Event manager. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor de organisatie en de uitvoering van de evenementen. Met deze functie wil ik unieke evenementen organiseren die SOHAM zal laten groeien. Mijn doel binnen SOHAM is vooral jongeren en ouderen met elkaar  verbinden, de Jeugd inspireren en samen het doel van SOHAM te verwezenlijken. Wij zijn immers de laatste generatie die het tij kunnen keren.

Suradj Doekharan

Suradj Doekharan

acquisitiemanager@sohamnederland.nl

Over Suradj:

Mijn naam is Suradj Doekharan en ik studeer Notarieel Recht aan de Universiteit Leiden en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit. Binnen SOHAM vervul ik de rol van acquisitie manager, een rol die ik eerder bij de notariële studievereniging al heb vervuld. Dat houdt in dat ik me vooral bezighoud met het zoeken naar partners met wie SOHAM kan samenwerken. Daarnaast ben ik voorzitter van de commissie Business en Politiek. Ik zou mezelf het beste kunnen omschrijven als ambitieus, energiek, een strateeg en iemand die zich met passie inzet voor alles wat hij doet. In mijn vrije tijd kan je me vinden op het voetbalveld of langs een landingsbaan op Schiphol. Met B&P commissie zetten we ons in voor formidabel Hindoe leiderschap en zorgen we ervoor dat hindoes zich goed oriënteren en goed geïnformeerd zijn op het gebied van politiek, ondernemerschap en financiën. Benieuwd naar de commissie Business en Politiek en onze activiteiten? Bekijk hier ons team.

Sluit je aan bij 

Word commissielid of donateur!

Bestuur SOHAM